outspot.be

Loading profile...

Schrijf je gratis in en mis geen enkele deal! Ik wens mij in te schrijven op de nieuwsbrief

JOUW CAMPAGNE OP OUTSPOT


OVER OUTSPOT

Outspot werd opgericht in 2009 en is in de loop der jaren uitgegroeid van Belgisch marktleider in flashdeals tot een belangrijke Europese speler, met een grote afzetmarkt in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Dagelijks versturen we 2 nieuwsbrieven naar onze leden. Onze partners bereiken op die manier miljoenen mensen via hun mailbox en bijna 70.000 mensen via Facebook. Onze campagnes zijn gebaseerd op een visie rond eenvoud, online marketingtechnieken, herhaling, impact en kostenefficiëntie.

Outspot biedt aan haar miljoenen leden een uiterst divers gamma aan producten, reizen en belevenissen aan. Voor Outspot staat het belang en de interesse van de leden centraal. Daarom zijn we ook steeds op zoek naar producten of belevenissen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.
 

JOUW CAMPAGNE OP OUTSPOT

Verkoop je graag als bedrijf je producten op Outspot of wil je je hotel of hotelketen in de kijker zetten? Dan is het vast handig om te weten dat wij altijd eerst de volgende punten overlopen met potentiële partners en leveranciers:
 

PRODUCTEN

 • Is je product van goede kwaliteit?
 • Kan je jouw product aan een scherpe prijs aanbieden?
 • Heb je voldoende voorraad om een succesvolle campagne te draaien?
   

HOTELS

 • Krijgt jouw hotel goede beoordelingen ?
 • Kan je jouw hotel voor een heel scherpe prijs aanbieden ?
 • Kan je het arrangement een extra invulling geven (niet enkel logies & ontbijt, maar ook extra’s zoals bijv. diners, welkomstdrankje, upgrades, …) ?
 • Heb je voldoende beschikbaarheid om een succesvolle campagne te draaien ?
   

Is je antwoord op bovenstaande vragen een volmondig ‘ja’? Stuur ons dan een mail via partners@outspot.eu. Één van onze medewerkers contacteert jou zo snel mogelijk. Dan kijken wij met veel plezier of het mogelijk is om jouw hotel of product op Outspot te lanceren.