outspot.be

Loading profile...

Schrijf je gratis in en mis geen enkele deal! Ik wens mij in te schrijven op de nieuwsbrief
Geen dossierkosten
Middellandse Zee cruise (7 n.)

Middellandse Zee cruise (7 n.)

Helpdesk

Hoe kunnen we jou helpen?

 • Wat is Outspot

  Outspot is een onlineaanbiedingensite waar je aankopen kan doen aan voordelige prijzen! Laat je verwennen, inspireren en geef je leven meer kleur met een van onze topaanbiedingen!

  Een citytrip naar Rome, een culinaire verwennerij in een restaurantje in je buurt, een ontspannende uitstap met je kinderen, een wellnessbezoek, een sportief avontuur, een handige tool voor in de keuken, het ideale juweel voor je partner… en dit is nog maar een greep uit ons uitgebreide aanbod!

  Surf nu naar onze website voor het volledige aanbod of schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief. De nieuwsbrief brengt je dagelijks op de hoogte van wat hot is. Zo sta je zeker vooraan in de rij bij de nieuwste deals! Inschrijven kan door je e-mailadres in te geven in de rechteronderhoek van deze pagina.

  Een aankoop doen bij Outspot doe je in enkele muisklikken! Klik op ‘Bestel nu!’ en je wordt verder begeleid bij je aankoop. Je kan betalen met Visa, Maestro, PayPal, Mastercard of via overschrijving. Outspot garandeert de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze site dankzij het BeCommerce kwaliteitslabel. Na de betaling ontvang je meteen de aangekochte voucher in je mailbox en/of wordt het aangekochte product naar je toegestuurd.

  Benieuwd naar de mening van andere klanten? Surf dan vlug naar Trustpilot en lees de vele positieve commentaren van onze klanten.

  Like Outspot op Facebook en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, meer dan 40 000 Outspot-fans gingen je reeds voor!

 • Mijn aankopen

  Geef je e-mailadres in via https://www.outspot.be/nl/mijn-aankopen. Je krijgt een overzicht van je aankopen van de voorbije honderd dagen.

  Hier kan je je bestellingen bekijken of je pakket online volgen. Klik rechts op “Volg je pakket” om meer informatie te krijgen.

 • Bijbestelling

  Zolang de actie loopt, kan je onbeperkt bijkopen. Van zodra het aanbod is verlopen, stopt de verkoop definitief. Het beste dat je dan kan doen is hopen op een gelijkaardig aanbod op een andere keer. De nieuwsbrief en website van Outspot goed in de gaten houden is dus de boodschap.

 • Uitschrijving uit de nieuwsbrief

  Klik op de uitschrijflink die je onderaan elke nieuwsbrief vindt. Lukt het niet? Contacteer dan helpdesk@outspot.be

 • Product niet ontvangen

  Controleer de levertermijn op je aankoopbevestiging of onderaan de actie op de website. Let op: voor sommige producten kan de levering tot 3 weken duren. Bekijk je bestellingen en volg je pakket via https://www.outspot.be/nl/mijn-aankopen. Indien je pakket zonder traceercode werd verzonden, krijg je enkel een inschatting van de verwachte levertermijn.

  Is de levertermijn overschreden en je kan je pakket niet online volgen? Contacteer de dienst na verkoop op je aankoopbevestiging en onderaan de actie op de website.

 • Product retourneren (geen defect)

  Je hebt wettelijk het recht om binnen de 14 dagen af te zien van de aankoop ongeacht de reden. Maar Outspot gaat een stap verder en biedt je een herroepingstermijn van 30 dagen aan. Die termijn van 30 dagen loopt vanaf de dag die volgt op de levering. Nadat je je aankoop herroepen hebt, heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Dat is pas kopen zonder zorgen.

  Let op: de herroepingstermijn is niet van toepassing op artikelen die speciaal voor je op maat gemaakt zijn, op producten die om hygiënische redenen verzegeld verkocht worden en waarvan je de verzegeling na levering hebt verbroken (bv. ondergoed en bepaalde slaapartikelen).

  Voor overige artikelen is het van belang dat je zorgvuldig met het product omgaat indien je gebruik wenst te maken van je herroepingsrecht. Eventuele waardevermindering die is ontstaan doordat je te ver bent gegaan in de beoordeling van het product, mogen wij aan je doorberekenen. Zo is het bijvoorbeeld voor sommige verbruiksartikelen niet noodzakelijk om de verpakking te openen. Opening kan dan resulteren in een waardevermindering die op kan lopen tot 100% van het aankoopbedrag.

  Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief leveringskosten en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Je krijgt de keuze tussen een waardebon met extra vergoeding en een overschrijving op je rekening. Kies je voor een overschrijving? Vraag dan de omzetting van je waardebon aan in je mail. Fluitje van een cent! Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Hoe retourneren?

  Of je je product gratis kan retourneren staat steeds aangegeven op de actiepagina bovenaan. Voor het retourlabel en juiste retouradres contacteer je de dienst-na-verkoop onderaan de actiepagina en je aankoopbevestiging. Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

 • Defect product

  Onderaan de actie op de website en op je aankoopbevestiging vind je de contactgegevens van de dienst na verkoop terug. Stuur een foto of video van het defect samen met een beschrijving van het probleem daarnaartoe. Je krijgt dan zo snel mogelijk een oplossing per mail.

  In de meeste gevallen geniet je van een wettelijke garantie van 2 jaar, die steeds duidelijk vermeld staat onderaan de actie en op je aankoopbevestiging. De garantie is echter niet van toepassing op artikelen op maat, verbruiksartikelen en producten die om hygiënische redenen niet teruggenomen kunnen worden, zoals slaapartikelen, witgoed, kleding ...

 • Beschikbaarheid en reservatie (hotel/vrije tijd)

  Het aantal vouchers die je kan aankopen, is afhankelijk van aanbieding tot aanbieding en van de reservatieperiode. Om de beschikbaarheid te controleren, klik op ´Bestel nu´ en kijk hoeveel plaatsen je nog kan aankopen. Zolang de deal niet op ´uitverkocht´ staat, is er dus nog plaats.

  Indien Outspot data voorstelt, kunnen enkel die data worden aangekocht.

  Wil je de gemaakte reservatie verplaatsen of annuleren? Vanaf het hotel uw gewenste datum heeft bevestigd gelden de wijzigings- en annulatievoorwaarden van het hotel of de betrokken partner. Contacteer dan de betrokken aanbieder die vermeld staat op je voucher of onderaan de actie op de website. Dit is steeds afhankelijk van de beschikbaarheid.

 • Aankoop voucher annuleren (hotel/vrije tijd)

  Ongelooflijk maar waar! Op sommige acties is er zelfs een terugbetalingsgarantie tot 6 maanden na aankoop. Je hoeft helemaal niet meer te twijfelen om een belevenis voor je vrienden/collega’s/familie of jezelf aan te kopen. Bedenk je je achteraf, of is de ontvanger niet helemaal tevreden met de geschenkvoucher, dan is er geen probleem. Jijzelf of de persoon die de voucher heeft ontvangen kan deze dus zonder enig probleem volledig terugbetaald krijgen binnen de 6 maanden. Dit uiteraard voor zover de voucher nog niet gereserveerd, opgebruikt of vervallen is. Dit is als garantie uitzonderlijk en nooit gezien en gaat veel verder dan de wettelijke 14 dagen (herroepingsrecht). Maar zo is Outspot nu eenmaal.

  Let wel op: voor alle acties waar niet uitdrukkelijk de terugbetalingsgarantie vermeld staat, geldt de garantie niet. Het herroepingsrecht en de terugbetalingsgarantie zijn niet van toepassing op reizen die online geboekt worden en op tickets voor evenementen, concerten, festivals of belevenissen met betrekking tot een of meerdere vaste data.

  Hoe de aankoop van de voucher annuleren? Gebruik onderstaand contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk verder.

 • Contact

  Vind je het antwoord niet? Gebruik het contactformulier en we helpen je graag verder. Vermeld je ordernummer in elk bericht.

  Of bel ons gewoon op +32 2 880 87 55. We zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 12u en op zaterdag van 9u tot 12u. Houd je ordernummer bij de hand.

  * verplichte velden
Maak je keuze
Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw. Het adres is verwijderd. Het adres is aangepast. De deal is verlopen Lees meer Lees minder Even geduld... Dagen Uren Min Sec Wanneer wens je de herinnering te ontvangen? Bevestig Zo Ma Di Woe Do Vr Za Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Uitverkocht
Al 0 keer gekocht

Cruise van 7 nachten op Middellandse Zee met optioneel vluchten naar Barcelona - MSC Seaview

Je hebt nog
 
Al 0 keer gekocht
€ 859,00 559,00
Van 22/04 tot 29/04 (7 opties)
-30% korting
0
Van 29/04 tot 06/05 (7 opties)
-35% korting
0
Van 06/05 tot 13/05 (7 opties)
-34% korting
0
Van 13/05 tot 20/05 (7 opties)
-34% korting
0
Van 20/05 tot 27/05 (7 opties)
-34% korting
0
Van 27/05 tot 03/06 (7 opties)
-29% korting
0
Van 03/06 tot 10/06 (7 opties)
-27% korting
0
Van 10/06 tot 17/06 (7 opties)
-36% korting
0
Van 17/06 tot 24/06 (7 opties)
-36% korting
0
Van 24/06 tot 01/07 (7 opties)
-20% korting
0
Van 01/07 tot 08/07 (7 opties)
-20% korting
0
Van 14/10 tot 21/10 (7 opties)
-27% korting
0
Van 21/10 tot 28/10 (7 opties)
-36% korting
0
Vlucht vanuit Brussel H/T (13 opties)
0
Covid verzekering (Europ Assistance)
Prijs per persoon (vanaf 2 jaar)
0
Dossierkosten
0

Wat onze klanten zeggen

Hulp nodig? Mail naar helpdesk@outspot.be

Middellandse Zee cruise (7 n.)

 • 1 Maak je keuze

  Cruise van 7 nachten op Middellandse Zee met optioneel vluchten naar Barcelona - MSC Seaview

  Van 22/04 tot 29/04
  599,00
  859,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 22/04 tot 29/04 Binnenkajuit Bella

  Van 22/04 tot 29/04
  659,00
  929,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 22/04 tot 29/04 Binnenkajuit Fantastica

  Van 22/04 tot 29/04
  729,00
  1.009,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 22/04 tot 29/04 Buitenkajuit Bella

  Van 22/04 tot 29/04
  769,00
  1.059,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 22/04 tot 29/04 Buitenkajuit Fantastica

  Van 22/04 tot 29/04
  859,00
  1.159,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 22/04 tot 29/04 Balkonkajuit Bella

  Van 22/04 tot 29/04
  929,00
  1.249,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 22/04 tot 29/04 Balkonkajuit Fantastica

  Van 22/04 tot 29/04
  1.069,00
  1.409,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 22/04 tot 29/04 Balkonkajuit Aurea

  Van 29/04 tot 06/05
  559,00
  859,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 29/04 tot 06/05 Binnenkajuit Bella

  Van 29/04 tot 06/05
  619,00
  929,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 29/04 tot 06/05 Binnenkajuit Fantastica

  Van 29/04 tot 06/05
  679,00
  1.009,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 29/04 tot 06/05 Buitenkajuit Bella

  Van 29/04 tot 06/05
  719,00
  1.059,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 29/04 tot 06/05 Buitenkajuit Fantastica

  Van 29/04 tot 06/05
  799,00
  1.159,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 29/04 tot 06/05 Balkonkajuit Bella

  Van 29/04 tot 06/05
  869,00
  1.249,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 29/04 tot 06/05 Balkonkajuit Fantastica

  Van 29/04 tot 06/05
  999,00
  1.409,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 29/04 tot 06/05 Balkonkajuit Aurea

  Van 06/05 tot 13/05
  599,00
  909,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 06/05 tot 13/05 Binnenkajuit Bella

  Van 06/05 tot 13/05
  659,00
  979,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 06/05 tot 13/05 Binnenkajuit Fantastica

  Van 06/05 tot 13/05
  719,00
  1.059,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 06/05 tot 13/05 Buitenkajuit Bella

  Van 06/05 tot 13/05
  759,00
  1.109,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 06/05 tot 13/05 Buitenkajuit Fantastica

  Van 06/05 tot 13/05
  839,00
  1.209,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 06/05 tot 13/05 Balkonkajuit Bella

  Van 06/05 tot 13/05
  909,00
  1.299,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 06/05 tot 13/05 Balkonkajuit Fantastica

  Van 06/05 tot 13/05
  1.039,00
  1.459,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 06/05 tot 13/05 Balkonkajuit Aurea

  Van 13/05 tot 20/05
  599,00
  909,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 13/05 tot 20/05 Binnenkajuit Bella

  Van 13/05 tot 20/05
  659,00
  979,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 13/05 tot 20/05 Binnenkajuit Fantastica

  Van 13/05 tot 20/05
  719,00
  1.059,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 13/05 tot 20/05 Buitenkajuit Bella

  Van 13/05 tot 20/05
  759,00
  1.109,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 13/05 tot 20/05 Buitenkajuit Fantastica

  Van 13/05 tot 20/05
  839,00
  1.209,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 13/05 tot 20/05 Balkonkajuit Bella

  Van 13/05 tot 20/05
  909,00
  1.299,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 13/05 tot 20/05 Balkonkajuit Fantastica

  Van 13/05 tot 20/05
  1.039,00
  1.459,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 13/05 tot 20/05 Balkonkajuit Aurea

  Van 20/05 tot 27/05
  599,00
  909,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 20/05 tot 27/05 Binnenkajuit Bella

  Van 20/05 tot 27/05
  659,00
  979,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 20/05 tot 27/05 Binnenkajuit Fantastica

  Van 20/05 tot 27/05
  719,00
  1.059,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 20/05 tot 27/05 Buitenkajuit Bella

  Van 20/05 tot 27/05
  759,00
  1.109,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 20/05 tot 27/05 Buitenkajuit Fantastica

  Van 20/05 tot 27/05
  839,00
  1.209,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 20/05 tot 27/05 Balkonkajuit Bella

  Van 20/05 tot 27/05
  909,00
  1.299,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 20/05 tot 27/05 Balkonkajuit Fantastica

  Van 20/05 tot 27/05
  1.039,00
  1.459,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 20/05 tot 27/05 Balkonkajuit Aurea

  Van 27/05 tot 03/06
  649,00
  909,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 27/05 tot 03/06 Binnenkajuit Bella

  Van 27/05 tot 03/06
  709,00
  979,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 27/05 tot 03/06 Binnenkajuit Fantastica

  Van 27/05 tot 03/06
  779,00
  1.059,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 27/05 tot 03/06 Buitenkajuit Bella

  Van 27/05 tot 03/06
  819,00
  1.109,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 27/05 tot 03/06 Buitenkajuit Fantastica

  Van 27/05 tot 03/06
  909,00
  1.209,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 27/05 tot 03/06 Balkonkajuit Bella

  Van 27/05 tot 03/06
  979,00
  1.299,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 27/05 tot 03/06 Balkonkajuit Fantastica

  Van 27/05 tot 03/06
  1.119,00
  1.459,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 27/05 tot 03/06 Balkonkajuit Aurea

  Van 03/06 tot 10/06
  699,00
  959,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 03/06 tot 10/06 Binnenkajuit Bella

  Van 03/06 tot 10/06
  749,00
  1.029,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 03/06 tot 10/06 Binnenkajuit Fantastica

  Van 03/06 tot 10/06
  819,00
  1.109,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 03/06 tot 10/06 Buitenkajuit Bella

  Van 03/06 tot 10/06
  869,00
  1.159,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 03/06 tot 10/06 Buitenkajuit Fantastica

  Van 03/06 tot 10/06
  949,00
  1.259,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 03/06 tot 10/06 Balkonkajuit Bella

  Van 03/06 tot 10/06
  1.029,00
  1.349,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 03/06 tot 10/06 Balkonkajuit Fantastica

  Van 03/06 tot 10/06
  1.159,00
  1.509,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 03/06 tot 10/06 Balkonkajuit Aurea

  Van 10/06 tot 17/06
  649,00
  1.009,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 10/06 tot 17/06 Binnenkajuit Bella

  Van 10/06 tot 17/06
  699,00
  979,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 10/06 tot 17/06 Binnenkajuit Fantastica

  Van 10/06 tot 17/06
  759,00
  1.159,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 10/06 tot 17/06 Buitenkajuit Bella

  Van 10/06 tot 17/06
  799,00
  1.209,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 10/06 tot 17/06 Buitenkajuit Fantastica

  Van 10/06 tot 17/06
  869,00
  1.309,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 10/06 tot 17/06 Balkonkajuit Bella

  Van 10/06 tot 17/06
  939,00
  1.399,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 10/06 tot 17/06 Balkonkajuit Fantastica

  Van 10/06 tot 17/06
  1.059,00
  1.559,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 10/06 tot 17/06 Balkonkajuit Aurea

  Van 17/06 tot 24/06
  649,00
  1.009,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 17/06 tot 24/06 Binnenkajuit Bella

  Van 17/06 tot 24/06
  699,00
  979,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 17/06 tot 24/06 Binnenkajuit Fantastica

  Van 17/06 tot 24/06
  759,00
  1.159,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 17/06 tot 24/06 Buitenkajuit Bella

  Van 17/06 tot 24/06
  799,00
  1.209,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 17/06 tot 24/06 Buitenkajuit Fantastica

  Van 17/06 tot 24/06
  869,00
  1.309,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 17/06 tot 24/06 Balkonkajuit Bella

  Van 17/06 tot 24/06
  939,00
  1.399,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 17/06 tot 24/06 Balkonkajuit Fantastica

  Van 17/06 tot 24/06
  1.059,00
  1.559,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 17/06 tot 24/06 Balkonkajuit Aurea

  Van 24/06 tot 01/07
  849,00
  1.059,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 24/06 tot 01/07 Binnenkajuit Bella

  Van 24/06 tot 01/07
  909,00
  1.029,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 24/06 tot 01/07 Binnenkajuit Fantastica

  Van 24/06 tot 01/07
  989,00
  1.209,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 24/06 tot 01/07 Buitenkajuit Bella

  Van 24/06 tot 01/07
  1.029,00
  1.259,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 24/06 tot 01/07 Buitenkajuit Fantastica

  Van 24/06 tot 01/07
  1.119,00
  1.359,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 24/06 tot 01/07 Balkonkajuit Bella

  Van 24/06 tot 01/07
  1.209,00
  1.449,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 24/06 tot 01/07 Balkonkajuit Fantastica

  Van 24/06 tot 01/07
  1.349,00
  1.609,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 24/06 tot 01/07 Balkonkajuit Aurea

  Van 01/07 tot 08/07
  889,00
  1.109,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 01/07 tot 08/07 Binnenkajuit Bella

  Van 01/07 tot 08/07
  959,00
  1.079,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 01/07 tot 08/07 Binnenkajuit Fantastica

  Van 01/07 tot 08/07
  1.029,00
  1.259,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 01/07 tot 08/07 Buitenkajuit Bella

  Van 01/07 tot 08/07
  1.079,00
  1.309,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 01/07 tot 08/07 Buitenkajuit Fantastica

  Van 01/07 tot 08/07
  1.169,00
  1.409,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 01/07 tot 08/07 Balkonkajuit Bella

  Van 01/07 tot 08/07
  1.249,00
  1.499,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 01/07 tot 08/07 Balkonkajuit Fantastica

  Van 01/07 tot 08/07
  1.399,00
  1.659,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 01/07 tot 08/07 Balkonkajuit Aurea

  Van 14/10 tot 21/10
  699,00
  959,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 14/10 tot 21/10 Binnenkajuit Bella

  Van 14/10 tot 21/10
  749,00
  929,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 14/10 tot 21/10 Binnenkajuit Fantastica

  Van 14/10 tot 21/10
  819,00
  1.109,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 14/10 tot 21/10 Buitenkajuit Bella

  Van 14/10 tot 21/10
  869,00
  1.159,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 14/10 tot 21/10 Buitenkajuit Fantastica

  Van 14/10 tot 21/10
  949,00
  1.259,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 14/10 tot 21/10 Balkonkajuit Bella

  Van 14/10 tot 21/10
  1.029,00
  1.349,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 14/10 tot 21/10 Balkonkajuit Fantastica

  Van 14/10 tot 21/10
  1.159,00
  1.509,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 14/10 tot 21/10 Balkonkajuit Aurea

  Van 21/10 tot 28/10
  649,00
  1.009,00
  Binnenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 21/10 tot 28/10 Binnenkajuit Bella

  Van 21/10 tot 28/10
  699,00
  979,00
  Binnenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 21/10 tot 28/10 Binnenkajuit Fantastica

  Van 21/10 tot 28/10
  759,00
  1.159,00
  Buitenkajuit Bella
  0
  + -

  Van 21/10 tot 28/10 Buitenkajuit Bella

  Van 21/10 tot 28/10
  799,00
  1.209,00
  Buitenkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 21/10 tot 28/10 Buitenkajuit Fantastica

  Van 21/10 tot 28/10
  869,00
  1.309,00
  Balkonkajuit Bella
  0
  + -

  Van 21/10 tot 28/10 Balkonkajuit Bella

  Van 21/10 tot 28/10
  939,00
  1.399,00
  Balkonkajuit Fantastica
  0
  + -

  Van 21/10 tot 28/10 Balkonkajuit Fantastica

  Van 21/10 tot 28/10
  1.059,00
  1.559,00
  Balkonkajuit Aurea
  0
  + -

  Van 21/10 tot 28/10 Balkonkajuit Aurea

  Vlucht vanuit Brussel H/T
  360,00
  360,00
  Geldig voor vertrek 22/04 tot 29/04
  0
  + -

  Vlucht vanuit Brussel H/T Geldig voor vertrek 22/04 tot 29/04

  Vlucht vanuit Brussel H/T
  360,00
  360,00
  Geldig voor vertrek 29/04 tot 06/05
  0
  + -

  Vlucht vanuit Brussel H/T Geldig voor vertrek 29/04 tot 06/05

  Vlucht vanuit Brussel H/T
  360,00
  360,00
  Geldig voor vertrek 06/05 tot 13/05
  0
  + -

  Vlucht vanuit Brussel H/T Geldig voor vertrek 06/05 tot 13/05

  Vlucht vanuit Brussel H/T
  360,00
  360,00
  Geldig voor vertrek 13/05 tot 20/05
  0
  + -

  Vlucht vanuit Brussel H/T Geldig voor vertrek 13/05 tot 20/05

  Vlucht vanuit Brussel H/T
  360,00
  360,00
  Geldig voor vertrek 20/05 tot 27/05
  0
  + -

  Vlucht vanuit Brussel H/T Geldig voor vertrek 20/05 tot 27/05

  Vlucht vanuit Brussel H/T
  360,00
  360,00
  Geldig voor vertrek 27/05 tot 03/06
  0
  + -

  Vlucht vanuit Brussel H/T Geldig voor vertrek 27/05 tot 03/06