outspot.be

Loading profile...

Schrijf je gratis in en mis geen enkele deal! Ik wens mij in te schrijven op de nieuwsbrief

Je eigen zaak op Outspot


Over Outspot

Outspot is een van oorsprong Belgische flashdealsite, waar je dagelijks belevenissen of producten aangeboden krijgt tegen een uitzonderlijke prijs. Wij streven ernaar onze klanten te inspireren met een aantal aantrekkelijke aanbiedingen per dag, voor jezelf, je vrienden, je familie of je partner. En dit aan kortingen tot wel -80%. Wij bieden een uiterst divers gamma aan producten, reizen of andere belevenissen aan – boxsprings, reiskoffers, planten, restaurantdeals, weekendjes in Nederland en Frankrijk of vakanties aan de Middellandse zee: Outspot heeft het allemaal! Wij gaan er prat ophet belang en de interesse van onze klant centraal te stellen. Daarom zijn we ook steeds op zoek naar producten van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

Een breed platform voor jouw bedrijf

Outspot is opgericht in 2009 en is in de loop der jaren uitgegroeid van Belgisch marktleider in flashdeals tot een belangrijke Europese speler, met een grote afzetmarkt in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Dagelijks versturen we 2 nieuwsbrieven naar onze leden; zo bereik je als partner van Outspot miljoenen mensen via hun mailbox en bijna 70.000 mensen via Facebook! Onze campagnes zijn gebaseerd op een visie rond eenvoud, online marketingtechnieken, herhaling, impact en kostenefficiëntie. Hierdoor is de impact van onze onderneming groter dan om het even welke advertentie in de grootste (regionale) kranten of tijdschriften. In combinatie met een scherpe prijs én een goed product zorgt dit ervoor dat wij zeer grote aantallen kunnen verkopen.

 

Wat kan jij betekenen voor Outspot?

Verkoop je graag als bedrijf je producten op Outspot of wil je je hotel of hotelketen in de kijker zetten? Dan is het vast handig om te weten dat wij altijd eerst de volgende punten overlopen met potentiële partners en leveranciers:

Producten

  • Is je product van goede kwaliteit?
  • Kan je jouw product voor een heel scherpe prijs aanbieden?
  • Heb je voldoende voorraad om een succesvolle campagne te draaien?

Hotels

  • Krijgt jouw hotel goede beoordelingen (minimaal 7,5/10 op reviewsites zoals Booking.com, Tripadvisor, …)?
  • Kan je jouw hotel voor een heel scherpe prijs aanbieden (minimaal 35% korting, 40% of meer wordt aanbevolen)?
  • Kan je het arrangement een extra invulling geven (niet enkel logies & ontbijt, maar ook extra’s zoals bijv. diners, welkomstdrankje, upgrades, …)
  • Heb je voldoende beschikbaarheid om een succesvolle campagne te draaien

Is je antwoord op bovenstaande vragen een volmondig ‘ja’? Stuur ons dan een mail via partners@outspot.eu. Één van onze medewerkers contacteert jou zo snel mogelijk. Dan kijken wij met veel plezier of het mogelijk is om jouw hotel of product op Outspot te lanceren.

Schrijf je gratis in en mis geen enkele deal!

Ik wens mij in te schrijven op de nieuwsbrief